ComputerSweden
Sophos
Retune

Bättre IT-säkerhet till lägre kostnad – med automatisering

 Computer Sweden, Sophos & Retune

INTRESSEANMÄLAN

DIGITALT EVENT: 14 maj

It-säkerhet är en utmaning på flera olika sätt: det finns avancerade hot av många olika typer och volymen för dem ökar kraftigt. För att skydda sig använder de flesta företag och organisationer en spretig samling säkerhetslösningar, vilket spär på komplexiteten. Ju fler hot, desto krångligare blir det att få ihop helheten vad gäller skydd. Den ekvationen går inte ihop.

För att lyckas krävs två saker till att börja med: automatisering och helhetstänkande. Automatisering innebär att hotvolymen kan bemästras med tillgänglig personal. Helhetstänkande innebär att det blir enklare att få olika skyddslösningar att fungera tillsammans, vilket också gör det enklare att hantera hotbilden. För att lyckas med automatisering och helhetstänkande krävs en samling säkerhetslösningar som har rätt funktioner och som fungerar sömlöst tillsammans.

Välkommen till ett frukostseminarium där vi diskuterar hur rätt säkerhetslösningar och rätt säkerhetsstrategier ger bättre it-säkerhet till lägre kostnad.

Några säkerhetsutmaningar, och lösningar, som vi kommer att diskutera:

Här är hoten
Hur hotbilden ser ut i dag och vad vi kan förvänta oss i form av illasinnade attacker framöver.

Skyddsarsenalen
Säkerhetslösningarna som behöver finnas på plats för att du ska sova gott om nätterna och hur de fungerar optimalt tillsammans.

It-säkerhet på löpande band
Automatisering är nyckeln till att få upp näsan över ytan, i ett hav bestående av säkerhetshot. Så här går det till.

Proaktiv It-säkerhet
Utbildning, mänskliga faktorer, att upptäcka riskindikationer och att säkerställa att säkerhetslösningar är uppdaterade.

Det här får du som deltagare:

  • Trender och insikter från kunniga talare.
  • Experters guidning till en ökad servicegrad genom smarta sömlösa lösningar, som dessutom sänker era kostnader och minimerar behovet av underhåll.
  • Konkreta exempel hur ni kan optimera era logistiska flöden med rätt hjälpmedel i er digitala transformation
  • Givande diskussioner och utbyte av erfarenheter med kollegor från andra liknande företag.

Agenda

08.30: Moderator Marcus Jerräng öppnar seminariet

08.35: Skarpt läge för it-säkerhet i Sverige 2020
Hans Werner är grundare av it-analysföretaget Radar och är en flitigt anlitad talare. Här ger han sin syn på utveckling och trender inom it-säkerhet i Sverige, med de senaste insikterna från Radars kartläggning av informationssäkerhet och från Radars nyligen publicerade Cybersäkerhetsrapport 2020. Du får veta hur mycket som spenderas på it-säkerhet, vad som kommer att påverka investeringarna och hur man ska tänka för att lyckas hantera dagens hotbild.
Hans Werner, Radar Ecosystem Specialists

09.00: Rundabordssamtal

09.20: En djupdykning i hot – och skydd
Per Söderqvist är teknikansvarig för Sophos försäljning i Norden och Baltikum. Han kommer att guida oss bland de konkreta it-säkerhetshot som förpestar för tillvaro. Ett exempel är att det blir allt vanligare att det är specifika användare som är målet för attacker, vilket gör det viktigt att fånga upp indikationer på risker, till exempel baserat på hur individer beter sig. Han beskriver också hur lyckat arbete med IT-säkerhet börjar långt innan hoten manifesterar sig.
Per Söderqvist, Sophos

09.50: Rundabordssamtal

10.10: Summering

Inbjudan är personlig!
Inbjudan är personlig och vänder sig till dig som är it-beslutsfattare och / eller jobbar med it-säkerhetsbeslut.

Så här deltar du: 
Vill du lyssna på våra experter, delta i diskussionerna och fylla på med värdefulla insikter om morgondagens IT-säkerhet se till att anmäla ditt intresse idag!

Reception: Välkommen till eventets lobby, här finner du agenda och all praktisk information för eventet.

Stage: Sändingen startar kl 8.30 i eventets huvudscen. Vår moderator Marcus Jerräng hälsar välkomna och presenterar dagens agenda

Sessions: Efter föreläsningarna delar vi upp oss i mindre grupper och ses i sessions för att nätverka och diskutera utmaningar och lösningar med andra deltagare

Intresseanmälan

Vänligen notera att eventet är invite-only, och att antalet platser är begränsat.

Experterna du får lyssna till

Information

Plats: Virtuellt event: Information mailas efter registrering
Tid: 08:00–10:00
Datum: 14 maj
Frågor? Mejla angelica.eldebrink@idg.se

ComputerSweden
Sophos
Retune