7 juni 2023 · 100 % digitalt Intresseanmälan
Security Day – förbereder dig för framtida säkerhetshot
Välkommen till vårens Security Day. Under en digital heldag den 7 juni samlas beslutsfattare och strateger inom it-säkerhet för att diskutera både strategiska och mer konkreta säkerhetsfrågor.
Security Day fokuserar på föreläsningar med experter, beslutsfattare och strateger inom it-säkerhet. Här ryms såväl strategierna som de praktiska utmaningarna. Dessutom blir det erfarenhetsutbyte och nätverkande på vår interaktiva plattform. Du får ny kunskap och kan lära av andras erfarenheter för att bli mer proaktiv i ditt säkerhetsarbete.
Vi kommer att prata om aktuella hotbilder, ransomware, automatiserade säkerhetslösningar, krishantering och mycket mer.
Det här är ett måste-event för dig som är CISO, CSO, CIO, it-säkerhetsansvarig eller liknande, där du får höra mer om de senaste hotbilderna och får ta del av råd och andras erfarenheter kring säkerhetsstrategier och skydd.
Jag vill delta på Security Day
Security Day är ett kostnadsfritt invite-only-event för dig som är CSO, CISO, CIO, it-säkerhetsansvarig eller har en liknande roll på ett slutkundsföretag. Är du intresserad av att delta, skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Computer Sweden förbehåller sig rätten att avvisa anmälningar från personer utanför målgruppen. Antalet platser är begränsat.
94,4 % av deltagarna på senaste digitala Security Day (8 juni 2022) fick inspiration och kunskap som är till nytta i deras yrkesroll.
”Superintressant och bra bredd totalt sett.”
”Mycket ny och värdefull kunskap om viktiga saker.”
”Mycket intressanta föreläsningar och intressant innehåll, hög kvalitet på talare och mycket bra organiserat.”
Bland talarna
Bland talarna

Anne-Marie Eklund Löwinder
F.d säkerhetschef, Internetstiftelsen i Sverige
Anne-Marie Eklund Löwinder är en av Sveriges ledande experter på informations- och IT-säkerhet. 2013 var Anne-Marie den första svensken som valdes in i Internet Hall of Fame. I nästan 20 år var hon Chief Information Security Officer på Internetstiftelsen. Nu är hon grundare och vd för det egna företaget Amelsec.
2010 utsågs Anne-Marie till Trusted Community Representative av ICANN, i rollen som Crypto Officer, där hon deltagit i genereringen av nycklar för signering av internets rotzon med dnssec. Hon lämnade det uppdraget 2022, efter 12 år. Hon är också medlem i The Registry Services Technical Evaluation Panel (RSTEP), ett tekniskt team under ICANN GNSO (Generic Name Supporting Organisation).
Anne-Marie har fått flera tunga utmärkelser genom åren:
2007 – rankad som en av Sveriges mest framstående IT-säkerhetsexperter. Computer Sweden
2008 – Svenska Dataföreningens Kjell Hultman-stipendium.
2012 – Årets Säkerhetsprofil, Företagsuniversitetet och tidningen Aktuell Säkerhet
2013 – Rankad som nummer 15 av Sveriges mest inflytelserika IT-kvinnor
2013 – Invald i Internet Hall Of Fame, kategori Innovators
2013 – Årets bidragsgivare i CENTR Award
2018 –Svenskt Näringslivs Säkerhetsstipendium
2019 – Vald till årets Trygghetsambassadör av SNOS (Säkerhet för näringsliv och samhälle) och den svenska tidningen securityuser.com
2021 – Tilldelad Svenska Dataföreningens Lifetime Achievement Award.

Carl-Oskar Bohlin
Sveriges minister för civilt försvar

Magnus Carling
CISO, Stena AB-gruppen
Magnus Carling arbetar idag som CISO för Stena AB-gruppen. Stena AB är ett globalt konglomerat med många olika affärsverksamheter. Magnus Carling har varit CISO sedan 2015 för Stena AB och i den här rollen sköter han det övergripande informationssäkerhetsprogrammet. I sina tidigare roller har han arbetat som driftchef och chef för Service Management-kontoret. Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan 1995 och säkerhet har alltid funnits som en del av hans olika roller. Han är dessutom författare till ett flertal böcker och nu aktuell med den tredje delen i trilogin om den svarta koden. Trilogin om den svarta koden är teknothrillers som handlar om det uppkopplade samhällets sårbarheter och hotet från konstgjord intelligens.

Sandra Barouta Elvin
Nationell säkerhetschef, Microsoft
Sandra Barouta Elvin arbetar som nationell säkerhetschef för Microsoft med ansvar för bland annat säkerhetsmässiga policyfrågor och säkerhetsfrågor. Hon har över 20 års erfarenhet av att jobba med IT och informationssäkerhet såväl strategiskt som operativt inom både offentlig och privat sektor.

Jesper Larsson
IT security researcher
Jesper Larsson is a freelance IT security researcher and penetration tester focused on cloud and infrastructure security. Jesper is a member of the well-renowned penetration testing firm Cure53, where he works for multinational clients spanning several fields, helping companies and foundations implement secure infrastructures worldwide. In addition, Jesper has also made an appearance in the movie industry, with his participation as one of the hackers in the SVT production ”_Hackad”. Furthermore, He is one of the co-founders and organizers of SecurityFest, a technical IT-Security conference on the Swedish west coast, and Säkerhetspodcasten, Sweden’s first IT-Security-focused podcast.
Är du intresserad av att tala på Security Day? Mejla katarina.stromberg@idg.se och berätta vad du vill prata om.
Eller är du intresserad av våra partnerpaket? Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna!
Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Christine Karlsson
Projektledare
070-26 56 788
christine.karlsson@idg.se