Välkommen till IDG Security Day 2019

På IDG Security Day samlas beslutsfattare inom it-säkerhet, ledande leverantörer och talare, för att diskutera strategiska it-säkerhetsfrågor. Den 12 juni träffas vi på Operaterrassen, för ett exklusivt, intimt och interaktivt halvdagsevent med fokus på diskussion, erfarenhetsutbyte och nätverkande, varvat med talare och experter inom it-säkerhet.

Eftermiddagen avslutas med en lyxig mingelmiddag, livemusik och champagneprovning tillsammans med Operaterrassens sommelier. (Middag och vinprovning är valfri att delta vid).

Skicka in din intresseanmälan här

IDG Security Day är ett invite only event – för dig som är CISO, CSO, CIO, it-säkerhetschef, it-chef, nätverkschef, säkerhetschef – eller liknande roll med ansvar över it-säkerhet.

Är du intresserad av att delta, skickar du in en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi med besked om din VIP-plats. Platserna är begränsade.

  • Fält markerade med * är obligatoriska.
Operaterrassen

Varmt välkommen till Operaterrassen

Plats & Detaljer

Var: Operaterrassen, Stockholm.
När: 12 juni 2019. Program kl 13.00-17.30.
Mingelmiddag från kl 17.30.

Efter eventet hålls en mingelmiddag, med levande musik och champagneprovning för samtliga deltagare. Middag och champagneprovning är valfri att delta vid.

Efter eventet får du som deltar tillgång till talarnas presentationer.

Vilka är på plats?

IDG Security Day är invite only för dig som är CISO, CSO, CIO, it-säkerhetschef, it-chef – eller liknande roll med ansvar över it-säkerhet.

Skicka oss din intresseanmälan om att delta, därefter erhåller du en VIP-biljett i mån av plats. Platserna är begränsade.

Eventet har rundabordssittning som skapar chanser till nätverkande. En viktig del av programmet är modererade diskussioner kring borden.

Keynote Partners

HP

SecureLink

Bli partner!

Bli partner till IDG Security Day och kombinera upplevelse med exponering.
Hör av dig så berättar vi mer om möjligheterna.

Anmäl intresse »

Kontakta oss

Angelica Vahdani Lundin
Program Manager
0707-89 96 99
angelica.lundin@idg.se

Alexandra Appelqvist
Projektledare Partners
0733-35 86 81
alexandra.appelqvist@idg.se

Caroline Askheim
Marknad/Deltagare
0705-77 81 08
caroline.askheim@idg.se

Felicia Steen
Project Manager
0735-98 22 20
felicia.steen@idg.se