Hyperautomation — nästa stora steg på digitaliseringsresan

KOSTNADSFRITT WEBINAR · 16 SEPTEMBER 2021 KL 9.00–10.00

Fullbokat

Alla pratar om hyperautomation, men vad innebär det? Och hur kan det gynna din och ditt företags verksamhet?

Computer Sweden och IBM bjuder in dig till ett interaktivt webinar där du får höra mer om möjligheterna med ett av de mest spännande fenomenen just nu – hyperautomation.

Företag som har börjat använda teknik som RPA (robotic process automation) upptäcker ofta att ett enda uppgiftsbaserat verktyg inte är tillräckligt för att få en effektiv och hållbar digital affärsprocess.

För att kunna dra nytta av alla fördelar som automatisering är det dags att se bortom RPA och på det som Gartner kallar hyperautomation.

Genom att kombinera tekniker, verktyg och plattformar kan du med hyperautomation snabbt identifiera och automatisera så många affärs- och it-processer som möjligt. Det handlar om att använda AI, maskininlärning, RPA, business process management (BPM), verktyg för low code, beslutstödssystem, avancerad dataanalys med mera.

Du får bland annat höra mer om:

  • Vad hyperautomation innebär
  • Varför det är på allas läppar just nu
  • Vad det är som driver utvecklingen
  • Hur hyperautomation kan gynna dig och ditt företag

Lyssna till Dag Sagfors från IBM och Lars Dinesen från ABP Consultancy som diskuterar kring automatisering, begreppet holistic business automation och varför vi ser ett så stort intresse för hyperautomation idag.

Du får också se praktiska exempel på hur hyperautomation fungerar, vilka fördelar det kan ge och hur du kan komma igång i din verksamhet.

Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Webinaret är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är CIO, IT-Manager, IT-Director, Enterprise-Architect, IT-Operations Manager, IT-Architect, IT-Developer eller har en liknande roll på ett slutkundsföretag. IBM och Computer Sweden förbehåller sig rätten att avvisa intresseanmälningar utanför målgruppen, såväl som från direkta konkurrenter.

  • Anmäl dig här

  • Glöm inte landsprefix: +45/+46/etc. Används för sms-påminnelse.
  • IBM kan använda min kontaktinformation för att hålla mig underrättad om produkter, tjänster och erbjudanden:
  • Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till marknadsföring genom att skicka en begäran att välja bort marknadsföring. Du kan också säga upp prenumerationen på e-postmeddelanden med marknadsföring genom att klicka på den länk för att avsluta prenumerationen som finns i varje sådant e-postmeddelande. Mer information om IBMs bearbetning finns i IBMs integritetspolicy. Genom att skicka in det här formuläret bekräftar jag att jag har läst och förstått IBMs integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Webinaret är sponsrat av IBM och genomförs i samarbete med Computer Sweden/IDG.

Du får lyssna till:

Agenda

Hyperautomation är något som många pratar om, men få har hittills lyckats dra full nytta av det vi kallar business automation. Hur kommer det sig? Varmt välkommen till ett webinar där vi ska diskutera just det och få höra mer om möjligheterna med hyperautomation.

Dag Sagfors, IBM, och Lars Dinesen, ABP Consultancy, delar erfarenheter och expertis kring hyperautomation – hur ser det ut i dag och hur kommer det att utvecklas? Var med och ställ just dina frågor i chatten.

Dag Sagfors, IBM
Lars Dinesen, ABP Consultancy

Hur kan ett projekt se ut och vilka vinster kan det ge? Hur kommer man igång med ett system som ger intelligenta processer?

Lars Dinesen, Regional Director Nordics, ABP consultancy
Olaf Hahnl
, IBM Cloud Pak for Business Automation SWAT Technical Lead

Passa på att ställa dina frågor när vi sammanfattar dagens webinar och ger tips på hur du kan gå vidare.

Kontakta oss

Christine Karlsson
Project Manager
070-265 67 88
christine.karlsson@idg.se