Lär av varandra – så här prioriterar du resurser och insatser för cybersäkerhet

Kostnadsfritt rundabordssamtal 6 oktober kl 09.00-10.00 · 100 % digitalt

Intresseanmälan

Så prioriterar du rätt för säkerhet

Cybersäkerhet är komplext och mångfacetterat och behovet av lösningar ökar ständigt. Det går inte att genomföra alla önskvärda säkerhetssatsningar på en gång, prioritering är nödvändig och resurser måste fördelas på bästa sätt, men hur?

Säkerhetsföretaget F-Secure tar fasta på utmaningarna och bjuder tillsammans med Computer Sweden in till ett rundabordssamtal där du får chans att dela dina erfarenheter med branschkollegor och diskutera utmaningar kring säkerhet. Vi vänder oss främst till dig som är säkerhetsansvarig, både som expert eller i en mer strategisk roll, som CIO eller CISO.

Under samtalen diskuterar vi ämnen som:

  • Hur säkerställs regelefterlevnad (compliance) utan att hela säkerhetsbudgeten förbrukas?
  • Ett säkerhetsverktyg löser inte alla problem. Vilka investeringar i verktyg har gett bäst utdelning?
  • Går det att lita på molnbaserade säkerhetslösningar? Kräver molnmigreringar större eller mindre insatser för säkerhet?
  • Hur motiveras säkerhetsinvesteringar på bästa sätt? Bedömer man risker och mäter resultat?
  • Vilka utmaningar har varit svårast att hantera? Hur kan andra dra lärdom av de erfarenheterna?
  • Hur har man agerat under stora säkerhetsincidenter på senare tid? Känner man oro inför till exempel ransomwareattacker?

Vi pratar också om hur personer som ansvarar för tekniklösningar bör samarbeta med de säkerhetsexperter som sköter skyddet för ett företag (så kallade blue team), samt med de som ansvarar för företagets säkerhetsstrategi och regelefterlevnad (compliance). Samarbetet och kombinationen av IT och informationssäkerhet är något som F-Secure använder under kunduppdrag inom industrier som till exempel bank och finans, för att skapa en strategisk prioritering mellan tekniklösningar, kravbild från säkerhetsperspektiv, riskexponering och säkerhetsstrategi.

Med i samtalen är två säkerhetsexperter från F-Secure; Olle Segerdahl, Principal Security Consultant och Ingrid Waldheim, Head of Security & Risk Management. Modererar gör Magnus Aschan som är en mycket uppskattad journalist och techexpert.

Du möter bland andra:

Jag vill delta i rundabordssamtalet

Rundabordssamtalet är kostnadsfritt, digitalt och invite-only – för dig som jobbar med säkerhetsfrågor , CIO, CTO, CISO, it-chef, eller en liknande roll.

Är du intresserad av att delta, skicka en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Rundabordssamtalet är sponsrat av F-Secure och genomförs i samarbete med Computer Sweden/IDG.

Agenda

Du möter bland andra:

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Eventchef
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Christine Karlsson
Projektledare
070-26 56 788
christine.karlsson@idg.se