Digital Workplace

24 mars, kl 8–12.20 · Kostnadsfritt · 100 % digitalt

Intresseanmälan

Året som vi nyss lämnade bakom oss, 2020, kommer förmodligen att gå till historien som ett av de märkligaste i modern tid.

Våra arbetsplatser utrymdes och kontoren gapade tomma. Veckor blev till månader. Enorma företagslokaler ersattes av tusentals uppkopplade minikontor från platser med varierad uppkoppling och infrastruktur. IT-avdelningarna fick ett nytt fokus, att parera konsekvenserna från pandemin och möjliggöra distansarbetet i en helt ny utsträckning. Vårt behov av teknisk support ökade och en komplexitet uppstod i att implementera nya verktyg på distans.

Nu – i det första kvartalet av 2021 – är det hög tid att lyfta blicken och börja planera för ett flexibelt, digitalt kontor bortom Corona-krisen. Det råder inte längre någon tvekan om vikten av teknik och dess höga värde för verksamheten. Utmaningen ligger snarare i att hitta rätt bland alla lösningar som erbjuds. Många IT-beslutsfattare upplever att det är svårt att sortera och prioritera. Vilken väg är bäst att välja långsiktigt? Hur hittar vi en hållbar lösning som leder till en bättre vardag och mer effektiv verksamhet än innan pandemin?

På IDG:s event Digital Workplace den 24 mars samlas vi för att tanka ur experterna deras kunskap, inspireras av föreläsare som delar konkreta case och höra – hur gör egentligen alla andra? Vad är det bästa sättet för att stärka kommunikationen och samarbetet även när vi inte sitter nära varandra? Hur kan automatisering av våra processer hjälpa oss? Vad är nyckeln till att skapa användarvänliga, cybersäkra och intelligenta miljöer anpassade till just din verksamhet?

Välkommen att vara med oss från klockan 08 tills vi avslutar 12.20. Passa gärna på att själv delta i samtalen och bidra till det viktiga kunskapsutbytet.

Bland talarna

Fler talare tillkommer löpande.

Agenda

Mer information kommer inom kort.

Mer information kommer inom kort.

Den plötsliga övergången till distansarbete till följd av restriktionerna under Coronapandemin har satt behovet av en väl fungerande digital arbetsplats i fokus. Samtidigt inser allt fler hur nödvändig den är för att möjliggöra nya och smartare arbetssätt och samarbete.Oscar Berg ger här konkreta exempel på hur den digitala arbetsplatsen måste stödja digitalt samarbete redan idag samt lyfter ett antal intressanta och viktiga trender som visar vägen för hur den strategiskt behöver utvecklas på sikt

Oscar Berg, digital strateg och verksamhetsdesigner, Telia Company

Programmet uppdateras löpande

10.05–10.25 Paus. Kolla in vad som händer i Expo-området

Digitaliseringen förändrar vårt sätt att arbeta och kriminella hotaktörer anpassar sig till den nya verkligheten. Ransomwareattacker, datastölder och finansiella bedrägerier i mångmiljonklassen möjliggörs ofta av våra nya digitala plattformar. Inte sällan har klickandet på en enkel mejlbilaga varit startskottet för en allvarlig cyberincident. Marcus Murray, grundare av Truesec, ger en unik insyn hur dataintrången går till, hur man påverkas och vilka skyddsåtgärder som faktiskt fungerar. Vidare fortsätter utvecklingen i en takt som aldrig förr och du får en inblick i morgondagens hot och vad som krävs för att skapa trygghet i den framtid vi håller på att skapa. En spännande session för alla som arbetar i den digitala världen!

Marcus Murray, grundare av Truesec, ger en unik insyn hur dataintrången går till, hur man påverkas och vilka skyddsåtgärder som faktiskt fungerar. Vidare fortsätter utvecklingen i en takt som aldrig förr och du får en inblick i morgondagens hot och vad som krävs för att skapa trygghet i den framtid vi håller på att skapa. En spännande session för alla som arbetar i den digitala världen!

10.45–11.10 Parallella kunskapsspår

11.10–11.30 Paus. Kolla in vad som händer i Expo-området

Jag vill delta på Digital Workplace!

Computer Sweden Digital Workplace är ett kostnadsfritt, digitalt invite-only-event. Är du intresserad av att delta, skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, därefter återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat.

Digital Workplace är ett invite-only-event för it-chefer, VD, affärsutvecklare, affärsområdeschefer, verksamhetsområdeschefer, it-arkitekter, CIO, CDO och liknande it-ledare och beslutsfattare.

Vill du få löpande information om Computer Swedens event?

Lämna din mejladress så håller vi dig uppdaterad!

Partner

Telavox

Google Chrome Enterprise

Är du intresserad av att tala på Digital Workplace? Mejla katarina.stromberg@idg.se och berätta vad du vill prata om.

Eller är du intresserad av våra partnerpaket? Kontakta oss så berättar vi mer om möjligheterna!

Bli partner

Vill du få löpande information om Computer Swedens event?

Lämna din mejladress så håller vi dig uppdaterad!

Kommande event från Computer Sweden

Digital Workplace

24 mars 2021

IDG Security Day 2021

9 juni 2021

IT i vården-dagen

17 november 2021

Kontakta oss

Katarina Strömberg
Event Manager
0708-884 266
katarina.stromberg@idg.se

Felicia Steen
Projektledare
0735-982 220
felicia.steen@idg.se