Framtiden är här

Så skapar vi nöjda och produktiva medarbetare

20 jan 2021 kl 10–11 · Kostnadsfritt · 100 % digitalt

Intresseanmälan

It har gått från att många gånger upplevas som besvärligt, till att bli en central del. It är verksamheten idag, och digitaliseringen är det som särskiljer de som lyckas från de som misslyckas. Hur kan vi tillsammans skapa en framåtkraft och lära av varandra i en utmanade tid som denna? Hur kan vi genom it förenkla arbetsvardagen för alla?

Computer Sweden, Dell och Atea bjuder in till ett rundabordssamtal där fokus är på frågor som berör oss alla här och nu. Hur skapar vi en arbetsvardag som är produktiv, säker och innovativ då en stor del av människorna jobbar på distans?

Vi kommer att diskutera ämnen som:

  • Säkerhet – vi behöver en ny strategi som ser till att vi skyddar våra medarbetare, våra enheter och vår data på bästa sätt utifrån de nya förutsättningar vi nu har.
  • Samarbetet mellan HR och it – fokus på välmående i organisationen. Hur ser vi till att våra medarbetare inte jobbar för mycket? Ska det regleras?
  • Möjligheter och utmaningar i ledarskapet – vad ska vi göra mer av för att ha ett modernt ledarskap som passar även digitalt? Vilken typ av ledarskap behövs nu och framåt?
  • Användarupplevelsen – den kommer alltid vara en av de viktigaste faktorerna. Vad är viktigt att tänka på?
  • Hur skapar vi energi och kreativitet när tristessen av hemarbetet slår till?

Jag vill delta på rundabordssamtalet

Rundabordssamtalet är ett kostnadsfritt, digitalt invite-only-event – för dig som är CIO, CTO, IT Director, Head of IT, Head of IT Operations eller har en liknande roll på ett slutkundsföretag. Är du intresserad av att delta skickar du en intresseanmälan via formuläret nedan, så återkommer vi inom kort. Antalet platser är begränsat och IDG förbehåller sig rätten att avvisa registreringar utanför målgruppen såväl som från direkta konkurrenter.

Agenda:

10.00 Välkomna!
Camilla Lejon Alvfeldt, Executive event editor, IDG hälsar välkommen och berättar kort om hur timmen är upplagd.

10.05 Framtiden är här
Mats Jentzen, Sales Director, Dell Technologies och Mikael Efverstedt, Lead Architect, Atea ger en kort introduktion till diskussionen

10.10 Diskussioner om hur vi skapar nöjda och produktiva medarbetare

10.55 Tack för idag!
Vi summerar och sammanfattar våra viktigaste lärdomar

På rundabordssamtalet möter du:

Kontakt

Christine Karlsson
Project Manager
070-265 67 88
christine.karlsson@idg.se