AIOps – säkerställ dina applikationers prestanda med AI och Automation

KOSTNADSFRITT WEBINAR · 1 TIMME

Se webinaret

Välkommen till ett webinar om hur du kan få nöjdare kunder, ökade intäkter och ett starkare varumärke med hjälp av AIOps.

Moderna it-miljöer är komplexa och det är en utmaning att hantera dem med den teknik, de verktyg och de modeller som finns tillgängliga i dag. Det behövs nya verktyg som underlättar snabba beslut, mer effektiv användning av resurser och en pålitlig leverans. Med AIOps går det att lösa just detta.

En sekunds fördröjning när en webbsida laddas leder till 7 procent lägre konvertering och 16 procent minskad kundnöjdhet.
Källa: Aberdeen Group

Du får bland annat höra mer om hur du med AIOps kan:

  • Övervaka och följa hur applikationer presterar, för att få rätt beslutsunderlag
  • Automatiskt och dynamiskt allokera IT-resurser baserat på din applikations behov
  • Skapa en stabil och säker it-miljö utan nertid

Välkommen att lyssna till experter, ta del av spännande demo och passa på att ställa dina frågor om AIOps och hur det kan vara till nytta för just dig.

Se live – eller när det passar dig!
Vi sänder live klockan 9:00–10:00 den 25 november, men allt kommer att finnas tillgängligt i två veckor för dig som vill titta senare. Registrera dig till webinaret så har du möjlighet att se när det passar dig bäst!

Ställ dina frågor till experterna:

En sekunds fördröjning när en webbsida laddas leder till 7 procent lägre konvertering och 16 procent minskad kundnöjdhet.
Källa: Aberdeen Group

Se webinaret här

Webinaret är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är CIO, IT-Manager, IT-Director, Enterprise-Architect, IT-Operations Manager, IT-Architect, IT-Developer eller har en liknande roll på ett slutkundsföretag.

  • Fyll i formuläret nedan för att ta del av webinaret.

  • Glöm inte landsprefix: +45/+46/etc. Används för sms-påminnelse.
  • IBM kan använda min kontaktinformation för att hålla mig underrättad om produkter, tjänster och erbjudanden:
  • Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till marknadsföring genom att skicka en begäran att välja bort marknadsföring. Du kan också säga upp prenumerationen på e-postmeddelanden med marknadsföring genom att klicka på den länk för att avsluta prenumerationen som finns i varje sådant e-postmeddelande. Mer information om IBMs bearbetning finns i IBMs integritetspolicy. Genom att skicka in det här formuläret bekräftar jag att jag har läst och förstått IBMs integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Webinaret är sponsrat av IBM och genomförs i samarbete med Computer Sweden/IDG.

Hallå där Joakim Tenlen, Technical Sales for AIOps, IBM – Vad ser du fram emot att få diskutera kring?

– Själva resan och transformationen mot ett mer agilt sätt att arbeta inom IT med AI och Automation.

Vilken ser du som den viktigaste delen i it-miljön just nu?
– Jag vet inte om jag kan peka ut en specifik del i sig, men med tanke på den enorma acceleration av digitala tjänster vi sett och den omställning till hybrida molnmiljöer som nu sker så kommer det ställas stora krav på ökad automation.

Varför tror du IT-resurser inte prioriteras?
– När det gäller prioritering av IT-resurser som delas mellan flera applikationer så är ofta svaret att IT-organisationen inte har rätt verktyg och processer på plats för att först veta vilken eller vilka mindre viktiga applikationer som äter upp kritiska resurser från de som är mest viktiga så att dessa svälter om man säger så. De kunder som har den möjligheten har i nästa steg ofta inte möjligheten att automatiskt och i realtid om allokera så att den eller de applikationer som är mest kritiska få de resurser de behöver det

Varför tycker du att AIOps är ett så spännande verktyg?
– Väldigt enkelt kan man säga att AIOps handlar om att man använder sig av för att AI och Automation för att på ett mer intelligent och effektivt sätt säkerställa att de applikationer och tjänster som IT är ansvariga för lever upp till de kontinuerligt förändrade krav som kunder ställer. Det är dock mer än ett verktyg och för att kunna nå full potential med AI inom IT-driften så behöver man även arbeta parallellt med att modernisera arbetssätt, processer och kompetensutveckling. För min del så tycker jag det mest spännande just är det nära arbete och resa vi genomgår nu med flera våra kunder som jobbar med helheten.

Ställ dina frågor till experterna:

Agenda

Magnus Aschan, techjournalist och dagens moderator
Joakim Tenlen, Technical Sales for AIOps, IBM

Joakim Tenlen, IBM, Anders Landström, Turbonomic, och Mattias Nervén, Instana, delar erfarenheter och expertis kring utmaningarna med att övervaka hybrida it-miljöer med den teknik, de verktyg och de modeller som finns tillgängliga i företag idag.

Hur underlättar AI och automation snabba beslut, mer effektiv användning av IT-resurser, en pålitlig leverans och därmed nöjdare kunder, ökade intäkter och ett starkare varumärke? Var med och ställ just dina frågor i chatten.

Magnus Aschan, techjournalist och moderator
Joakim Tenlen, Technical Sales for AIOps, IBM
Mattias Nervén, Territory Manager, Instana
Anders Landström, EMEA Integration Executive for Turbonomic, IBM

En av de vanligaste anledningarna idag till att kritiska applikationer inte presterar är att de inte får tillgång till de IT-resurser som krävs när de behövs som mest. Det beror på brist på prioritering som gör att mindre kritiska applikationer tillåts stjäla resurser. Ett sätt att komma runt detta har varit att överprovisionerna, vilket leder till ökade kostnader och ändå inte alltid till optimerad prestanda. Här kan AIOps-lösningar hjälpa.

I denna demonstration visar vi hur IBM:s AIOps-lösningar kan hjälpa företag att kontinuerligt och automatiskt prioritera så att deras applikationer får de IT-resurser som krävs för att säkerställa optimal prestanda och kostnad.

Alexey Stokes, Sales Engineering EMEA, Turbonomic

Magnus Aschan, techjournalist och dagens moderator
Joakim Tenlen, Technical Sales for AIOps, IBM

Kontakta oss

Christine Karlsson
Project Manager
070-265 67 88
christine.karlsson@idg.se